Wat er mogelijk is

Als vakspecialisten willen wij u adviseren en begeleiden bij het maken van uw persoonlijke keuze. Of het nu gaat om een ingetogen of een thematisch bloemstuk: de mogelijkheden zijn oneindig. Ook kunt u ervoor kiezen om het bloemwerk zelf te maken bij u thuis, eventueel onder onze begeleiding.

twee

Enkele suggesties en mogelijkheden bij het afscheid:

  • Rouwboeket, een handgebonden boeket
  • Rouwtak, een op oase gestoken bloemarrangement
  • Rouwkrans, een krans van blad met of zonder bloemarrangement
  • Kistbedekking, een bloemstuk geheel of gedeeltelijk over het deksel gewerkt
  • Bloemenzee, een bloemstuk onder de gehele kist
  • Bloemenslinger, variabel toepasbaar, vaak op de deksel.

IMG_0114aIeder voorbeeld kan in elke kleur en de door u gewenste bloemen gemaakt worden. Ook ieder formaat en elke vorm is mogelijk.

Wij hebben een grote keuze in themavormen. Van anker tot hart en muzieknoot, van vlag, beer, caravan en metseltroffel tot vlam, trouwringen en traan. Bijzonder aan deze voorbeelden is dat ze twee- en driedimensionaal kunnen worden uitgevoerd.

IMG_0085a

Natuurlijk zijn er op het gebied van kaarten, tekst en lint ook diverse mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf de kleur van het lint dat wordt bedrukt met uw persoonlijke tekst, in de drukkleuren goud, zilver of zwart, met het lettertype dat u kiest.

Misschien hebt u wensen voor een gepaste versiering van de kerk, het uitvaartcentrum, crematorium, de auto’s en/of volgauto’s.

Alles is bespreekbaar. Er is meer mogelijk dan u vermoedt.